HOITAJAT

                                                                                                                JENNA 

                              
Jenna tekee energiahoitoja mm. chakra balansointia ja puhdistushoitoa.
Uskon luonnolliseen energiaan ja käytän energiahoidoissani reikin lisäksi omaa luonnollista energiaa asiakkaan, itseni ja universumin välillä. Pyydän korkeinta mahdollista energiaa jota hoidettava on valmis vastaanottamaan, ei enempää eikä vähempää jolloin hoito täsmentyy juuri oikealla tavalla hoidettavan tarpeiden mukaan. Minä toimin vain kanavana sinun ja korkeimman sinäsi välillä. Hoidoissani voit saada sieluyhteyden korkeimpaan sinääsi ja saada vastauksia juuri tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi. Usein hoidon aikana asiakkaani menevät syvään meditatiiviseen tilaan tai nukahtavat. Hoidon jälkeen käymme läpi puolin ja toisin tuntemukset, visiot ja kartoitamme itseparantamisen hoitotarpeita. Joskus hoidettava saattaa näyttää minulle myös edellisiä elämiään. Jokainen hoitokerta on yksilöllinen!
Jennan hoitoihin pääset arkisin ma ja ti varauskalenterimme kautta!
LINDA 
                                 
Linda tekee intuitiivista kivihierontaa ja energiahoitoja.
Minun hoidoissa voit olla rennosti täysin oma itsesi. Energiahoidoissa käytän omaa luonnollista energiaa ja yhteyttä intuitiivisesti asiakkaan, minun ja universumin välillä. Työskentelyni on monesta edellisestä elämästäni opittua parantajana. Hoidossani voit kokea sielunyhteyden itseesi ja löytää vastauksia juuri tähän hetkeen elämässäsi korkeimmalta sinältäsi tai henkioppailtasi. Intuitiivisessa kivihieronnassa usein tunnen asiakkaan kipupisteitä ja lihastukoksia joka ohjaa minua hoitamaan akuutimmat tukokset hoidettavan kehossa. Hoidon jälkeen käymme läpi tuntemukset, visiot ja jatkohoitotarpeet.
Jokainen hoikerta on yksilöllinen!
Lindan hoitoihin pääset aina arkisin ma-pe varauskalenterimme kautta!
TARU

Intuitiivinen energiahoito - Taru

Kaikki on energiaa, energia on kaikkialla. 

Energiahoitoni on puhdasta ja lempeää läsnäolon tilassa tapahtuvaa energian kanavointia, jossa olen vahvasti yhteydessä saamaani ohjaukseen. Hoito on täysin intuitiivistä, energia saa liikkua ja kulkea vapaasti ja hakeutua hoidettavalle juuri oikeisiin paikkoihin. Tämä hoito ei perustu mihinkään tiettyyn ideologiaan tai menetelmään. Useimmiten energiahoito tuntuu rentouttavalta, mutta jokainen hoitokerta on yksilöllinen ja hoitokokemukset vaihtelevat. 

Hoito voi tuoda keholle tärkeän rentoutumishetken lisäksi myös syvempää apua kehon ja mielen stressitiloihin ja elämän haastepaikoissa. Hoidon aikana mahdolliset esiin nousseet asiat voivat viedä sinua eteenpäin omassa prosessissasi. Hoidon jälkeen on suositeltavaa ottaa loppupäivä rauhallisesti ja juoda paljon vettä. 

Taru tekee hoitoja hoitolassamme arkisin torstaisin! 

Hoidon kesto on 60 min (sisältäen noin 15 min keskustelu) 

Hinta 60 e. 

Varaukset: taru@tarumaista.fi ja www.tarumaista.fi

Myös etäenergiahoitoja saatavilla.

JENNI

Äänellä on todettu olevan parantavia vaikutuksia ihmisiin ja eläimiin, fyysisesti ja psyykkisesti. Käytän hoidossa käsin taottuja tiibetiläisiä äänimaljoja, jotka kaikki väreilevät eri taajuuksilla, auttaen kehoa ja mieltä rentoutumaan. 
Käytän hoidossa äänimaljojen lisäksi, thingshoja, gongia, koshia ja joskus myös erilaisia helistimiä. Hoidossa maljoja soitetaan asikkaan ympärillä sekä keholla, jolloin äänen värinä rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti. 
Äänimaljahoidosta on saatu hyötyä muun muassa unenlaadun paranemisessa ja kivun lievityksessä. Se lisää rentoutumisen tunnetta ja laskee verenpainetta. Äänen värinän on jopa todettu lisäävän keskittymiskykyä, oppimista ja luovuutta. 
Huomio, että äänimaljahoitoa keholla ei suositella, jos sinulla on sydämessä tahdistin, syöpähoitojen ollessa käynnissä tai jos olet toipumassa leikkauksesta, josta on alle kaksi viikkoa.
Hoito kestää 75 minuuttia sisältäen lyhyen alkukeskustelun, jossa suunnitellaan hoito sinun tarpeidesi mukaan.
Hinta 60€. 
Jenni aloittaa kesäkuusta lähtien joka keskiviikko hoitolamme tiloissa!
 

HEIDIMARIA

Heidimaria Karlsson on kouluttautunut mielenvalmentaja (mindfullness) joka on auttanut yli sataa asiakasta mielen erilaisissa haasteissa (masennus, ahdistus, pelkotilat, tunnelukot.) Heidimaria tekee hoitolamme tiloissa selvännäkö-istuntoja torstaisin 2.6. alkaen.

Voit varata hänelle ajan sähköpostitse info@valkhea.com