TARINAMME

Valkhea on saanut syntynsä pohjoisen metsän siimeksessä ajatuksesta yhdistää luonnon kauneus ja hyvinvointi jokapäiväiseen elämäämme. Valkhea henkii perisuomalaista vanhaa kansantaikaa ja mystistä luonnon tunnelmaa.

Jenna Mäkelä on brändimme luoja, joka on saanut vahvaa kivitietämystä työskennellessään tunnetussa Helsinkiläisessä kristallien kivijalkaliikkeessä ja tutkiessaan kiviä n. 5 vuotta. Hän on energiahoitaja, elämän filosofi ja aivan varmasti halukas auttamaan sinua löytämään kivien kautta itseparantamisen hoitokeinot. Koulutukseltaan Jenna on tilarakentaja ja siksi hän pitää jokaisen elinympäristöä tärkeänä osana hyvinvointia.

" Ympäristömme vaikuttaa alitajuntaamme ja mieleemme. Koti on silmissä ja mielessä joka päivä jota pidän mielen ja kehon latauspaikkana." - Jenna Mäkelä

Sisustustuotteemme ja suurin osa koruistamme ovat käsintehtyjä Suomessa. Pidämme rouheasta ja luonnollisesta tyylistä ja siksi autenttisuus tuotteissamme voi näkyä sillä jokainen on rakkaudella käsin tehty.

 

TARINANI KIVIEN PARISSA

Matkani kivien parissa alkoi kun astelin sisään Somsola kiviliikkeeseen vuonna 2017 syksyllä. Somsolan perustaja Sari McGlinn oli tuonut ensimmäisenä Suomeen kivet ja kristallikaupan 2000-luvun alussa. Minä sain silloiseen elämäntilanteeseeni apua kivistä ja pian olinkin Sarin opissa työskentelemässä kivien parissa. Hyvin yllättäen Sari päätti lähteä toiselle puolelle ja lähti valoon vuonna 2019 helmikuussa.

Sain kuitenkin mahdollisuuden jatkaa kivien parissa töitä uudistetussa kiviliikkeessä kun otin vastaan myymälävastaavan pestin Soma & Sis. kivikaupassa. Tämän jälkeen idea omasta elämäntehtävästäni valkeni ja Valkhea sai syntynsä. Valkhea siksi, koska uskon valoon ja sen voimaan ja siksi koska lappi on aina ollut lähellä sydäntäni joten halusin nimen muistuttavan minua monesta ensitestä elämästäni siellä. 

Suurin osa käyttämistäni kivistä ja kristalleista tuotteissamme on peräisin tuosta ensimmäisestä Somsola kiviliikkeestä. Sari oli erittäin tarkka toimittajien eettisyydestä ja usein hankki kivensä myös omilla reissuillaan.

Kaikki valikoimamme kivet on pidetty rakkaudella ja huolenpidolla. Puhdistamme jokaiseen lähetykseen kivet ja lataamme akaattilevyn päällä 1 vuorokauden, siksi toimituksemme on 3-5 arkipäivää.

- Jenna Mäkelä