Maadoittavat kivet ja keinot

Maadoittavat kivet ja keinot

Nyt kun eletään hurjia muutoksien aikoja on hyvä muistaa maadoittaa itseään! 

MITÄ MAADOITTAMINEN TARKOITTAA?

Meidän energiakeskuksen ensimmäinen ruumiiseen liittyvä chakra on nimeltään juuri chakra jonka vahvuus kertoo maadoituksen tarpeesta. Maatähti chakra joka sijaitsee jalkojemme alla n. 15cm maan alapuolella on tärkeässä roolissa kun puhutaan maadoittamisesta. Maatähti chakra yhdistää meidät Äiti-maan energioihin ja maapallon sykkivään luonnolliseen rytmiin yhdistäen meidät kaikkeen elolliseen maan päällä. Voisi jopa kutsua tätä chakraa kanavana joka liittää yhteen hengen ja fyysisen kehon materialliseen/fyysiseen maailmaan. Maatähti chakra on myös yhteydessä korkeimpiin chakroihimme kuten sieluntähteen, tähtiporttiin ja kausaaliin. 

MITEN TUNNISTAA MAADOITTAMISEN TARPEEN?

Juuri chakraan vaikuttaa se miten koetaan ja tunnetaan tämän hetkinen elämä. Onko perusturvallisuuteen kohdistuvaa pelkoa tai uhkaa? Tai miten kokee oman fyysisen kehon tällä hetkellä? Miten mielekkääksi tämän elämän kokee? Onko jokin tapa tai tottumus joka ei palvele, tai jokin riippuvuus? 

Juuri chakran ns. vajaatoiminta aiheuttaa fyysisiäkin vaivoja kuten mm. selkäkipua, iskiasta, jalkoihin sairauksia, sukupuolielimiin ongelmia ja virtsatietulehduksia. Mentaaliseen puoleen masennusta ja ahdistuneisuutta. 

 

MITEN VOI VAHVISTAA MAADOITUSTA?

Kaikki fyysinen tekeminen ja kehollinen tekeminen vahvistavat juuri chakraa. Puhunkin usein siitä miten pienet lapset pomppivat tai hyppelevät paljon jolloin jalat tärähtävät maahan. Tämä auttaa avaamaan jalkapohjiemme alla olevan maatähti chakran ja juuri chakran välistä yhteyttä sekä laittaa meidän elimistön lynfa nesteet kiertoon. 

Se mitä syödään vaikuttaa myös maadoitukseen. Koska juuri-chakran väri on punainen, on tällöin kaikki punaiset ruuat kuten. punainen liha, punaiset marjat ja hedelmät maadoittavia. 

Lisäksi se mitä puetaan päällemme vaikuttaa maadoitukseen. Niinkin yksinkertaista se on! Jos puet punaista päällesi tiedät sen silloin alitajuisesti itse, että tarvitset maadoitusta. Jos taas ällöksyt punaista, mustaa tairuskeaa väriä, voit siitä päätellä, että juuri chakrasi lienee vahva ja maadoituksesi kunnossa. Värien kohdalla toimii myös hyvänä testinä kysyä itseltään tämänhetkinen lempi väri; mikä on lempivärisi, mahdollisesti juurikin sen värinen chakra tarvitsee vahvistusta. Näin me alitajuisesti tiedostamme kokoajan itseämme.

 MAADOITTAVAT KIVET

Kaikki mustat, ruskeat ja tietysti punaisen väriset kivet ovat maadoittavia kiviä.

kuten: punainen jaspis, ruskea bronsiitti, musta bronsiitti, musta turmaliini, musta onyx, tuliakaatti

Voit käyttää kiviä päivän aikana taskuissa tai naisilla toimii hyvin rintaliiveissä! ;)

Meillä on myynnissä myös vesikivisettiä joka on maadoittava:

https://www.valkhea.com/products/vesikivisetti-voima?_pos=1&_sid=9288ad72d&_ss=r

Sekä Voima kivisetti:

https://www.valkhea.com/products/vesikivisetti-voima?_pos=1&_sid=9288ad72d&_ss=r

 

Valoa ja voimaa! 

teksti: Jenna Mäkelä

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.