Kivistä voimaa keholle ja mielelle!

Kivistä voimaa keholle ja mielelle!

Kehomme läpi kulkee päivän aikana lukuisia energioita ympäristöstämme. Meidän energiakeskukset suodattavat niitä. Energiakenttämme ovat yhteydessä fyysiseen kehoomme joka viestii tuntemuksistaan. Kehomme energiat värähtelevät eri taajuuksilla ja tällöin myös energioiden tunteminen on yksilöllistä. Jokin paikka voi tuntua toisen mielestä ahdistavalta kun taas toinen tuntee samassa tilassa syvää rauhaa. 

Kehossa tapahtuvat tuntemuksemme auttavat meitä ymmärtämään energioita ja tulkitsemaan millaisia emootioita ne meissä tuottavat. Eli energeettisen kehomme ansiosta osaamme tulkita tunteita, myös toisten kanssaihmisten.

Kivet värähtelevät näillä eri taajuuksilla ja auttavat puhdistamaan energeettistä kehoamme. Puhumme vuorovaikutussuhteesta jolloin kivet ottavat vastaan värähtelyämme ja toisin päin. Luovutamme kiville energiaamme ja vastavuoroisesti ne antavat meille takaisin energiaansa värähtelyllään.

Jokaisella kivilajilla on omat ominaisuudet ja värähtelytasot eri energiakeskuksiimme jotka tunnetaan nimellä chakrat. 

Parhaiten oikean kiven itselleen voi valita omalla intuitiollaan joko värin tai ulkomuodon perusteella. Tärkeintä on tietää, että me itse kyllä alitajuisesti tiedetään mitä tarvitsemme. 

Vuorikristalli on yksi korkeavärähteisimpiä kristalleja ja siksi se on hyvä energiakentän puhdistaja. Eniten se kuitenkin antaa kruunu chakralle latausta ja vahvistaa yhteyttä korkeimpaan tietoisuuteen itsestäsi. Siksi sitä onkin pidetty hyvänä ensimmäisenä kivenä itseparantamiseen tutustuville. 

 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.