Energiahoidot

Energiahoidot

MITÄ OVAT ENERGIAHOIDOT?

Usein monella saattaa olla käsitys energiahoidoista, että ne ovat pelkkää huuhaata mutta miten energiamme voisi olla olematta? Ilman energiaa meillä ei olisi elollisia kasvejakaan maapallolla. Energian avulla pysymme liikkeessä, energiakehomme hyvinvointi vaikuttaa meidän fyysisen kehon vireystasoon. Miten tämä sitten todistetaan kun energiahan on näkymätöntä? Tiedemiehet ovat luoneet energian näkyväksi sillä energia perustuu värähtelyihin ja hertz-taajuuksiin.Tämän ansiosta meillä on radio. Tiesitkö, että ensimmäinen radio saatiin toimimaan vuorikristallin korkeasta värähtelystä ja kuparista, joka johtaa nopeasti energiaa? Kaikki olennot ja asiat värähtelevät eri taajuuksilla niinkuin me ihmisetkin.

Myös olen kuullut, että monet ovat pelänneet hoitajan saavan tietää joitakin salaisuuksia mitä ei halua kertoa hoidon aikana. Tämä on pelkkä kuvitelma sillä sinä itse päätät myös sielullisest (alitajuisesti) mitä haluat tunnekehostasi ja energiastasi jakaa. Hoitaja toimii vain kanavana sinun ja korkeimman minäsi välillä sekä kanavoi universumista omasta lähteestään energian. 

Energiahoitajia on toki monenlaisia ja jokainen hoitaja löytää yksilöllisen oman tapansa kanavoida ja parantaa. Siksi on hyvä tutkia ja vertailla eri hoitajia jotta löytää omanlaisensa. Joillekin resonoi enekelit, toisille taas Äiti maan yhteydet ja henkioppaat.

 

MINUN ENERGIAHOITO

Itse olen parantajana ja energiahoitajana käyttänyt luonnollista omaa energiaani jonka kanavoin suoraan omasta Luojalähteestä. Pyydän yleensä korkeinta mahdollista energiaa jota hoidettava on valmis vastaanottamaan, ei enempää eikä vähempää. Tällä tavalla saan optimoitua energianvälityksen juuri hoidettavalle sopivaksi. Ennen hoitoa pyrin myös ravitsemaan itseäni terveellisesti ja huolehtimaan omasta energiatasosta. Väsyneessä kehossa ja mielessä ei kanavointikaan voi olla tarpeeksi selkeää ja energisoivaa.

Minun parannusvoimani on käsissäni ja haluan siksi tehdä hoidot niin, että hoidettava on fyysisesti läsnä.Tällöin energiat välittyvät välittömästi ja mielestäni puhtaimmin. Käytän hoidoissani lisäksi kristalleja ja kiviä tukemaan hoidon tehokkuutta. Tingsakellot, äänimaljat, healing musiikki ja Palo Santo kuuluvat myös energiahoitoni rituaaliin. Käytän hoidoissa myös Reikiä mutta en kaikilla hoitokerroilla. Jokainen hoitokerta on erilainen! 

Energiahoidossa nousee usein pintaan alitajunnasta lukkoja tai tunnetiloja joita on pidätellyt itseltään. Myös traumaattisia muistoja joita olet itse valmis käsittelemään tässä ajassa ja paikassa. Nämä voivat olla pidemmältä ajalta kuin tästä elämästä jolloin näiden traumojen käsitteleminen voi olla pidempi prosessi. Traumatilat ja tunteet ovat turvallisesti käsiteltävissä hoitajan kanssa näihin usein meneekin useampi hoitokerta.

MITÄ ENERGIAHOIDOSSA TAPAHTUU KÄYTÄNNÖSSÄ? 

Kun tulet energiahoitoon sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua. Sinun ei tarvitse riisua vaatteita tai miettiä miltä näyttää. Voit tulla rohkeasti omana itsenäsi, rikkinäisenä, pelokkaana, ahdistuneena, masentuneena...Energiahoidon tarkoitus on eheyttää sinua ja vahvistaa omaa voimaasi. Hoidon aikana voit pitää silmiä kiinni ja uppoutua omaan maailmaasi. Usein hoidettava nukahtaakin tai vähintään pääsee syvärentoutustilaan. Hoidon aikana ei haittaa jos nousee mitä vain tunteita pintaan. Itkemisen kautta puramme myös monia tunnelukkoja ja silloin jos tuntuu, että itku on tulossa niin sitä ei missään nimessä kannata pidätellä. Hoidon aikana olen myös nähnyt nauramista joka on myöskin oikein oivallinen merkki omista hoksauksista. Nauru onkin yksi parantavista tunnekehon ja Solar Plexuksen (kolmas chakra) puhdistajista. Mutta suurimmaksi osaksi monet nukahtavat hoidon aikana.

Uskallatko sinä ottaa ensimmäisen askeleen oman henkisen kasvun paranemiseen ja eheytymiseen?

Voit varata ajan energiahoitoihimme sähköpostitse info@valkhea.com tai laittamalla viestiä p.0413139600 

Käytämme myös timman järjestelmää mutta sähköpostitse voidaan suunnitella myös joustavasti aikoja!

Lämmöllä,

Jenna Mäkelä

 

 

 

 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.