Aura ja energioiden vaihtuvuus

Aura ja energioiden vaihtuvuus

Nyt kolme vuotta kuvattuani yli 300 ihmisen aurakentää ymmärrän todella miten chakrojemme/energiakeskuksemme hyvinvointi vaikuttaa meidän elämäämme.

Koen, että monet kaipaavat juurikin tähän aiheeseen enemmän tietoa, joten päätin avata hieman omaa tietopankkiani aiheesta kirjoittamalla tämän blogin.

Energiakenttämme 7 pää chakraa ovat alhaalta ylöspäin 1. Juuri chakra, 2. Sakraali chakra 3. Solar plexus 4. Sydän chakra 5. Kurkku chakra 6. Intuitio/kolmas silmä chakra 7. Kruunu chakra. Kaikki chakrat liittyvät erilaisiin elämän osa-alueisiin ja niitä käytämme myös sen mukaan minkälainen elämäntilanne meillä vallitsee. (Jos sinulle vieras aihe tai et muista, katso kuva täältä: https://www.valkhea.com/products/aurachakrakuvaus)

Auramme ydinväri tulee siitä chakrasta jota käytämme eniten ja uloin väri viittaa siihen chakraan/chakroihin joihin täytyisi kiinnittää huomiota. Mikään ei ole hyväksi käyttää liikaa joten niin myös energiakeskuksissa pyritään tasapainoon ja blansoimaan energiakehoa. Jokaisen chakran liikakäyttöön liittyy myös omat nurjat puolensa.

Ja nyt kerron teille salaisuuden: kukaan ei voi olla jatkuvassa balanssissa! On toki tilanteita jolloin osaamme tasapainottaa chakramme kuin taikasanalla silmän räpäyksessä mutta sitä ei voi kestää yhtäjaksoisesti koko elämän sillä olemme alttiita ympärillä vallitseville ärsykkeille ja muiden energioille. Täysin tasapainoinen tila on ikäänkuin oma suojaverkko tai kupla, joka aika usein tapahtuu ihmisen hengittäessä syvään ja meditatiivisessa tilassa.

Ja toinen salaisuus: kenenkään aura ei voi olla musta! Jos olet elossa, sinussa virtaa energia ja niin kauan kun on energiaa on elämää. Väsymys voi näkyä toki aurakentässä reunoilla tummempana heikkona värinä mutta kukaan ei väsymyksestä huolimattakaan näy täysin mustana. 

Aurakuvauksessa voi huomata ja selvittää kuvattavan kanssa yhdessä myös blokkeja ja jumitilanteita. Niinkuin sanottua kaikki chakrat liittyvät toisiinsa ja kuvan kautta voi ymmärtää elämäntilanteet sekä omat ongelmatilanteet eri näkökulmasta. 

Joskus taas osaamme piilottaa omat blokkimme tai ongelmalle hienosti itseltämme ja tällöin aurakuvaus on helppo apu tilanteen purkamiseksi. Tarvitsemme joskus ulkopuolisen ihmisen kertomaan meille mitä pitää tehdä, vaikka tiedostaisimmekin mistä kenkä puristaa alitajuisesti. Konkreettinen kuva on hyvä muistuttaja ja selkeyttäjä.

Jokainen chakra värähtelee tietyllä omalla taajuudella ja juurikin nämä taajuudet ympärillämme vaikuttavat meidän energiakeskuksiin. Siksi esimerkiksi musiikki on oikein tehokas apuväline chakrojen blansointiin. Chakrat alhaalta ylöspäin värähtelevät juurikin samalla tavalla alimmasta korkeavärähteisempään taajuuteen. 

Tunnetilamme värähtelee myös tietyillä taajuuksilla, kuten ilo värähtelee voimakkaasti korkealla ja ilo on tutkimukseni mukaan myös tarttuvin tunnetila. Ainakin solar plexuksen energia ja taajuus on todettu tarttuvimmaksi kanssaihmisten keskuudessa eli ihminen jolla on vahva solar plexus vahvistaa myös muiden solaria läsnäolollaan.

Rakkaus ja rakkauden tunnetila värähtelee myös korkealla taajuudella mutta sydän chakran energia tarttuu enemmänkin kosketuksen välityksellä vrt. halaus. Vaikka rakkautta on hyvä jakaa muille niin liian suuri sydän chakra saattaa aiheuttaa liiallista huolehtimista ja murhtimista muista ihmisistä. Tällöin sydän chakraa on hyvä balansoida sillä usein liian suuri sydän chakra saattaa syödä solarin eli oman voiman energiaa. Toki olen törmännyt sellaisiinkiin harvinaisuuksiin jotka ovat osanneet pitää balanssin näiden kahden chakran välillä.

Monet kysyvät mikä on paras aura tai minkälainen sen pitäisi olla, niin tähän vastaus on: sellainen kuin sinulla on juuri nyt! Jokaisen energiakenttä on yksilöllinen ja tarvitsemme tietyissä elämäntilanteissa eri chakroja. Jokaisella ns. jumitilalla ja elämänvaiheella on tarkoituksensa ja vain ne tiedostamalla voimme oppia tasapainoittamaan itseämme paremmin. 

Auran väri voi vaihdella erilaisten tunnetilojen, ympäristön, taajuuksien ja kanssaihmisten vaikutuksesta mutta yleisimmin värit vaihtelevat niiden chakrojen välillä mitä tällä hetkellä käytät eniten. Jos jokin chakra on huomattavasti muita pienempi tänään, se ei voi olla suurin heti huomenna. Tietenkin heikommin pyörivät chakrat tarvitsevat työstöä ja huomiota.

Energiakeskuksiamme voi vahvistaa esim. kristalleilla ja kivillä, omilla toimintatavoillaan, ajatuksillaan, olemalla läsnä tietylle chakralle, syömällä sen väristä ruokaa mikä chakra tarvitsee vahvistusta, kuuntelemalla tietyn chakran taajuista musiikkia. Tapoja on monia! Olen jopa huomannut, että vaatteiden väri jota puemme päälle vaikuttaa chakroihimme.

Joskus olen kuullut monen ihannoivan sitä, että intuitio, eli kolmas silmä on suuren suuri ja täytyisi vain avata sitä ja kruunua, pyrkiä ikäänkuin korkeammalle taajuudelle. Tässäkin asiassa on omat haasteensa, sillä liian suuri räjähtävä kolmas silmä voi aiheuttaa yliajattelua joka voi viedä todella tuskallisiin lopputuloksiin. Liian suuri kruunu chakra taas voi avata voimakkaasti yhteytemme ja kanavamme universumiin ja kuin majakkana valtameressä alkaa kiinnostaa monenkin ulottuvuuden olentoja. Usein suuren kruunu chakran omaavan kannattaa ajatella positiivisia ajatuksia sillä tällöin manifestointi tapahtuu nopeasti ellei heti.

Kun pidämme huolta omasta energeettisestä kehostamme myös fyysinen kehomme voi hyvin!

 

Teksti: Jenna Mäkelä

 

 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.